Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali175g37kcal2.1g6g0.4g3.7g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)84g196kcal9.5g0.4g16.4g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 105g171kcal29.4g0g5.8g0g
Lihapullat saarioinen35g84kcal5.3g3.3g5.3g0.7g
Hapankaali 175g49kcal1.9g7.5g0.3g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g77g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Pekoni, paistettu 35g180kcal5.8g0g17.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1485kcal109.4g45g92.2g20.2g
Valittu annoskoko700g743kcal54.7g22.5g46.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna350g371kcal27.4g11.3g23.1g5.1g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351