Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)96g224kcal10.8g0.5g18.7g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 120g195kcal33.6g0g6.6g0g
Lihapullat saarioinen40g96kcal6g3.8g6g0.8g
Hapankaali 200g56kcal2.1g8.6g0.4g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Pekoni, paistettu 40g206kcal6.6g0g20.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1697kcal124.4g51.4g105.2g23.2g
Valittu annoskoko800g849kcal62.2g25.7g52.6g11.6g
Annoskoko puolitettuna400g424kcal31.1g12.9g26.3g5.8g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351