Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali225g48kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)108g252kcal12.2g0.5g21.1g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 135g220kcal37.8g0g7.5g0g
Lihapullat saarioinen45g108kcal6.8g4.2g6.8g0.9g
Hapankaali 225g63kcal2.4g9.7g0.4g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g99g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Pekoni, paistettu 45g232kcal7.4g0g22.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1910kcal140.2g57.8g118.6g26g
Valittu annoskoko900g955kcal70.1g28.9g59.3g13g
Annoskoko puolitettuna450g478kcal35.1g14.5g29.7g6.5g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351