Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu93g118kcal10.3g0.3g8.4g0g
Maito, Kevyt622g286kcal19.9g29.8g9.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 78g316kcal0g77.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 202g693kcal20.6g141.5g2.4g7.1g
Leivinjauhe 3.9g6.8kcal0.2g1.5g0g0g
Voi 78g564kcal0.9g0.3g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g4016kcal103.8g514.4g166.6g14.2g
Valittu annoskoko1085g2008kcal51.9g257.2g83.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna543g1004kcal26g128.6g41.7g3.6g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859