Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu107g134kcal11.7g0.3g9.6g0g
Maito, Kevyt711g327kcal22.7g34.1g10.7g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 89g361kcal0g88.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.1g28kcal0g7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 231g792kcal23.5g161.7g2.8g8.1g
Leivinjauhe 4.4g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Voi 89g644kcal1.1g0.4g72.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g4589kcal118.4g587.8g190.6g16.2g
Valittu annoskoko1240g2295kcal59.2g293.9g95.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna620g1147kcal29.6g147g47.7g4.1g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859