Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu160g202kcal17.6g0.5g14.4g0g
Maito, Kevyt1066g490kcal34.1g51.2g16g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 133g541kcal0g133.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 346g1189kcal35.3g242.5g4.2g12.1g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Voi 133g967kcal1.6g0.5g108.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g6884kcal177.8g881.8g285.8g24.2g
Valittu annoskoko1860g3442kcal88.9g440.9g142.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna930g1721kcal44.5g220.5g71.5g6.1g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859