Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Maito, Kevyt133g61kcal4.3g6.4g2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g861kcal22.2g110.2g35.6g3g
Valittu annoskoko233g430kcal11.1g55.1g17.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna116g215kcal5.6g27.6g8.9g0.8g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859