Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Maito, Kevyt222g102kcal7.1g10.7g3.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.5g0.9g2.5g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 28g201kcal0.3g0.1g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana775g1434kcal37.2g183.6g59.6g5g
Valittu annoskoko388g717kcal18.6g91.8g29.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna194g359kcal9.3g45.9g14.9g1.3g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859