Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Maito, Kevyt267g123kcal8.5g12.8g4g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 33g135kcal0g33.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g297kcal8.8g60.6g1g3g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1721kcal44.4g220.2g71.4g6g
Valittu annoskoko465g861kcal22.2g110.1g35.7g3g
Annoskoko puolitettuna233g430kcal11.1g55.1g17.9g1.5g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859