Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu47g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Maito, Kevyt311g143kcal9.9g14.9g4.7g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 39g158kcal0g38.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 101g347kcal10.3g70.7g1.2g3.5g
Leivinjauhe 1.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 39g282kcal0.5g0.2g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1085g2008kcal51.8g257g83.4g7g
Valittu annoskoko543g1004kcal25.9g128.5g41.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna271g502kcal13g64.3g20.9g1.8g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859