Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Maito, Kevyt3200g1472kcal102.4g153.6g48g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 400g1624kcal0g399.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11168g20667kcal534g2647g857.8g73g
Valittu annoskoko5584g10334kcal267g1323.5g428.9g36.5g
Annoskoko puolitettuna2792g5167kcal133.5g661.8g214.5g18.3g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859