Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu53g67kcal5.9g0.2g4.8g0g
Maito, Kevyt355g163kcal11.4g17.1g5.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 44g180kcal0g44.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 116g396kcal11.8g80.8g1.4g4g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 44g322kcal0.5g0.2g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g2295kcal59.4g294g95.2g8g
Valittu annoskoko620g1147kcal29.7g147g47.6g4g
Annoskoko puolitettuna310g574kcal14.9g73.5g23.8g2g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859