Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1396g2583kcal66.6g330.8g107.2g9g
Valittu annoskoko698g1292kcal33.3g165.4g53.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna349g646kcal16.7g82.7g26.8g2.3g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859