Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Maito, Kevyt444g204kcal14.2g21.3g6.7g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 56g225kcal0g55.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 144g495kcal14.7g101g1.7g5.1g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1g0g0g
Voi 56g403kcal0.7g0.2g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g2868kcal74g367.2g119g10.2g
Valittu annoskoko775g1434kcal37g183.6g59.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna388g717kcal18.5g91.8g29.8g2.6g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859