Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Maito, Kevyt533g245kcal17.1g25.6g8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 67g270kcal0g66.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g594kcal17.7g121.2g2.1g6.1g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Voi 67g483kcal0.8g0.3g54.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g3442kcal89.2g441g143g12.2g
Valittu annoskoko930g1721kcal44.6g220.5g71.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna465g861kcal22.3g110.3g35.8g3.1g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141859