Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)19g66kcal2.4g13.1g0.3g0.6g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g30g25kcal0.4g1.3g2.1g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)33g12kcal0.3g2.3g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%55g116kcal9.9g0g6.6g0g
Porkkanaraaste 200g7.5g2kcal0g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Pizzamix juusto15g50kcal3g1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g548kcal32.2g36.6g26.2g2.8g
Valittu annoskoko185g274kcal16.1g18.3g13.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna93g137kcal8.1g9.2g6.6g0.7g
Arvot/100g100g148kcal8.7g9.9g7.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891