Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)56g197kcal7.3g39.4g0.8g1.7g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g90g76kcal1.3g3.9g6.3g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)99g35kcal1g6.8g0.5g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%165g349kcal29.6g0g19.8g0g
Porkkanaraaste 200g23g6.1kcal0.1g1.2g0g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.3g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Pizzamix juusto45g150kcal9g3.1g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1643kcal97.2g110g78.4g8g
Valittu annoskoko555g822kcal48.6g55g39.2g4g
Annoskoko puolitettuna278g411kcal24.3g27.5g19.6g2g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891