Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)75g263kcal9.8g52.5g1.1g2.3g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g120g102kcal1.7g5.1g8.4g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)132g46kcal1.3g9.1g0.7g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%220g465kcal39.5g0g26.3g0g
Porkkanaraaste 200g30g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.4g12kcal0.4g0.8g0.8g0g
Pizzamix juusto60g199kcal12g4.2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g2191kcal129.8g146.6g104.8g10.4g
Valittu annoskoko740g1096kcal64.9g73.3g52.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna370g548kcal32.5g36.7g26.2g2.6g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891