Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 42g6.6kcal0.3g0.8g0g0.8g
Parsakaali brokkoli 17g5.8kcal0.8g0.3g0g0.4g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.8g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.2g3.5kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g40kcal2.6g2.8g1g2.6g
Valittu annoskoko106g20kcal1.3g1.4g0.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g10kcal0.7g0.7g0.3g0.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.3g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743