Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 416g66kcal3.1g8.3g0.4g8.3g
Parsakaali brokkoli 166g58kcal7.7g3.2g0.5g4.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 8.3g27kcal0.7g1.2g2.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g35kcal0.2g0.4g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g397kcal24.6g30.6g13.4g26.8g
Valittu annoskoko1065g199kcal12.3g15.3g6.7g13.4g
Annoskoko puolitettuna533g99kcal6.2g7.7g3.4g6.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743