Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 499g79kcal3.7g10g0.5g10g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 10g33kcal0.9g1.4g2.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 15g42kcal0.3g0.4g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g476kcal29.6g36.6g16g32g
Valittu annoskoko1278g238kcal14.8g18.3g8g16g
Annoskoko puolitettuna639g119kcal7.4g9.2g4g8g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743