Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 582g93kcal4.4g11.6g0.6g11.6g
Parsakaali brokkoli 233g82kcal10.8g4.5g0.7g5.8g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 12g38kcal1g1.6g3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 582g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 18g48kcal0.3g0.5g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2982g556kcal34.6g42.6g18.6g37.2g
Valittu annoskoko1491g278kcal17.3g21.3g9.3g18.6g
Annoskoko puolitettuna746g139kcal8.7g10.7g4.7g9.3g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743