Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 666g106kcal5g13.3g0.7g13.3g
Parsakaali brokkoli 266g93kcal12.3g5.2g0.8g6.7g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 13g43kcal1.2g1.9g3.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 20g55kcal0.4g0.6g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g635kcal39.8g49g21.4g42.6g
Valittu annoskoko1704g318kcal19.9g24.5g10.7g21.3g
Annoskoko puolitettuna852g159kcal10g12.3g5.4g10.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743