Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 832g132kcal6.2g16.6g0.8g16.6g
Parsakaali brokkoli 333g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 17g54kcal1.5g2.3g4.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 832g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 25g69kcal0.5g0.7g7g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g794kcal49.6g61g26.6g53.4g
Valittu annoskoko2130g397kcal24.8g30.5g13.3g26.7g
Annoskoko puolitettuna1065g198kcal12.4g15.3g6.7g13.4g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743