Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1000g159kcal7.5g20g1g20g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 20g65kcal1.8g2.8g5.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 30g83kcal0.6g0.9g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g954kcal59.6g73.6g32g64.2g
Valittu annoskoko2560g477kcal29.8g36.8g16g32.1g
Annoskoko puolitettuna1280g239kcal14.9g18.4g8g16.1g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743