Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1165g185kcal8.7g23.3g1.2g23.3g
Parsakaali brokkoli 466g163kcal21.5g9.1g1.4g11.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 23g76kcal2.1g3.3g6.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1165g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 35g97kcal0.7g1g9.8g0g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5964g1111kcal69.4g85.8g37.6g74.6g
Valittu annoskoko2982g556kcal34.7g42.9g18.8g37.3g
Annoskoko puolitettuna1491g278kcal17.4g21.5g9.4g18.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743