Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 125g20kcal0.9g2.5g0.1g2.5g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.5g8.1kcal0.2g0.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.8g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g119kcal7.4g9.4g4.2g8g
Valittu annoskoko320g60kcal3.7g4.7g2.1g4g
Annoskoko puolitettuna160g30kcal1.9g2.4g1.1g2g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.5g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743