Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1331g211kcal10g26.6g1.3g26.6g
Parsakaali brokkoli 533g187kcal24.6g10.4g1.6g13.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 27g87kcal2.4g3.7g6.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1331g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 40g111kcal0.8g1.2g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6816g1270kcal79.4g97.8g42.6g85.4g
Valittu annoskoko3408g635kcal39.7g48.9g21.3g42.7g
Annoskoko puolitettuna1704g318kcal19.9g24.5g10.7g21.4g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743