Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1498g238kcal11.2g30g1.5g30g
Parsakaali brokkoli 599g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 30g97kcal2.7g4.2g7.8g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1498g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 45g125kcal0.9g1.3g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7668g1429kcal89.2g110.2g48g96.2g
Valittu annoskoko3834g714kcal44.6g55.1g24g48.1g
Annoskoko puolitettuna1917g357kcal22.3g27.6g12g24.1g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743