Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1664g264kcal12.5g33.3g1.7g33.3g
Parsakaali brokkoli 666g233kcal30.8g13g2g16.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 33g108kcal3g4.7g8.7g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1664g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 50g138kcal1g1.5g14g0g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g1588kcal99.4g122.6g53.6g106.6g
Valittu annoskoko4260g794kcal49.7g61.3g26.8g53.3g
Annoskoko puolitettuna2130g397kcal24.9g30.7g13.4g26.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743