Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2000g318kcal15g40g2g40g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 40g130kcal3.6g5.6g10.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 60g166kcal1.2g1.8g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g1908kcal119.4g147.2g64g128.2g
Valittu annoskoko5120g954kcal59.7g73.6g32g64.1g
Annoskoko puolitettuna2560g477kcal29.9g36.8g16g32.1g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743