Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 208g33kcal1.6g4.2g0.2g4.2g
Parsakaali brokkoli 83g29kcal3.8g1.6g0.2g2.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 4.2g14kcal0.4g0.6g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 6.2g17kcal0.1g0.2g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g198kcal12.4g15.4g6.4g13.4g
Valittu annoskoko533g99kcal6.2g7.7g3.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna266g50kcal3.1g3.9g1.6g3.4g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743