Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 250g40kcal1.9g5g0.3g5g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g2g0.3g2.5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 5g16kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.5g21kcal0.2g0.2g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g239kcal15.2g18.4g8.2g16.2g
Valittu annoskoko640g119kcal7.6g9.2g4.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna320g60kcal3.8g4.6g2.1g4.1g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743