Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 291g46kcal2.2g5.8g0.3g5.8g
Parsakaali brokkoli 117g41kcal5.4g2.3g0.3g2.9g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 5.8g19kcal0.5g0.8g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 291g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.7g24kcal0.2g0.3g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g277kcal17.4g21.4g9.2g18.6g
Valittu annoskoko745g139kcal8.7g10.7g4.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna373g69kcal4.4g5.4g2.3g4.7g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743