Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 333g53kcal2.5g6.7g0.3g6.7g
Parsakaali brokkoli 133g47kcal6.2g2.6g0.4g3.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 6.7g22kcal0.6g0.9g1.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 10g28kcal0.2g0.3g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g318kcal20g24.6g10.6g21.4g
Valittu annoskoko852g159kcal10g12.3g5.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna426g80kcal5g6.2g2.7g5.4g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743