Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 70g158kcal11.2g0.4g12.6g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g350g413kcal60.6g4.6g15.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 250g107kcal1g10.3g0g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Ruusukaali 125g31kcal1.7g2.4g0.6g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g1603kcal154.2g68.4g59g19.8g
Valittu annoskoko1120g802kcal77.1g34.2g29.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna560g401kcal38.6g17.1g14.8g5g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959