Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 84g190kcal13.4g0.4g15.1g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g420g496kcal72.7g5.5g18.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 300g128kcal1.1g12.3g0g0g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Ruusukaali 150g37kcal2.1g2.9g0.7g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g1924kcal185g81.8g71g23.8g
Valittu annoskoko1344g962kcal92.5g40.9g35.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna672g481kcal46.3g20.5g17.8g6g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959