Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 168g380kcal26.9g0.8g30.2g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g840g991kcal145.3g10.9g37g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 600g256kcal2.3g24.6g0g0g
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Ruusukaali 300g73kcal4.1g5.8g1.5g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g3847kcal370.2g163.4g142g47.8g
Valittu annoskoko2688g1923kcal185.1g81.7g71g23.9g
Annoskoko puolitettuna1344g962kcal92.6g40.9g35.5g12g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959