Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 224g507kcal35.8g1.1g40.3g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g1120g1322kcal193.8g14.6g49.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 800g341kcal3g32.8g0g0g
Lanttu 320g92kcal3.2g14.7g1g5.8g
Ruusukaali 400g98kcal5.5g7.8g2g10g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g5130kcal493.4g218.4g189.4g63.8g
Valittu annoskoko3584g2565kcal246.7g109.2g94.7g31.9g
Annoskoko puolitettuna1792g1282kcal123.4g54.6g47.4g16g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959