Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 252g570kcal40.3g1.3g45.4g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g1260g1487kcal218g16.4g55.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 900g383kcal3.4g36.9g0g0g
Lanttu 360g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Ruusukaali 450g110kcal6.2g8.8g2.2g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.2g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g5771kcal555.2g246g212.8g71.4g
Valittu annoskoko4032g2886kcal277.6g123g106.4g35.7g
Annoskoko puolitettuna2016g1443kcal138.8g61.5g53.2g17.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959