Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 28g63kcal4.5g0.1g5g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g140g165kcal24.2g1.8g6.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 100g43kcal0.4g4.1g0g0g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Ruusukaali 50g12kcal0.7g1g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g641kcal61.8g27.2g23.6g7.8g
Valittu annoskoko448g321kcal30.9g13.6g11.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna224g160kcal15.5g6.8g5.9g2g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959