Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g282g405kcal61.9g0g16.9g0g
Rypsiöljy rainbow5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Parsakaali brokkoli 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Hillosipuli, Rainbow30g11kcal0.3g2.1g0g0g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%56g45kcal1.8g3.4g2.8g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g75g120kcal6g3.8g9g1.1g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g11g41kcal1.5g7.9g0.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g1620kcal160.4g66.8g74.4g20.2g
Valittu annoskoko1296g810kcal80.2g33.4g37.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna648g405kcal40.1g16.7g18.6g5.1g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493