Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g375g541kcal82.6g0g22.5g0g
Rypsiöljy rainbow7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Hillosipuli, Rainbow40g14kcal0.4g2.8g0g0g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%75g60kcal2.4g4.5g3.8g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g100g160kcal8g5g12g1.5g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g15g54kcal2g10.5g0.3g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g2160kcal213.8g88.6g99.4g27g
Valittu annoskoko1728g1080kcal106.9g44.3g49.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna864g540kcal53.5g22.2g24.9g6.8g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493