Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g469g676kcal103.2g0g28.1g0g
Rypsiöljy rainbow9g84kcal0g0g9.4g0g
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Hillosipuli, Rainbow50g18kcal0.5g3.5g0g0g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%94g75kcal3g5.6g4.7g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g125g200kcal10g6.3g15g1.9g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g19g68kcal2.4g13.1g0.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g2700kcal267.2g110.8g124.4g33.6g
Valittu annoskoko2160g1350kcal133.6g55.4g62.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna1080g675kcal66.8g27.7g31.1g8.4g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493