Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g563g811kcal123.9g0g33.8g0g
Rypsiöljy rainbow11g101kcal0g0g11.3g0g
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Hillosipuli, Rainbow60g21kcal0.5g4.2g0g0g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%113g90kcal3.6g6.8g5.6g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g150g240kcal12g7.5g18g2.3g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g23g81kcal2.9g15.8g0.5g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g3240kcal320.8g133g149.2g40.2g
Valittu annoskoko2592g1620kcal160.4g66.5g74.6g20.1g
Annoskoko puolitettuna1296g810kcal80.2g33.3g37.3g10.1g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493