Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g657g946kcal144.5g0g39.4g0g
Rypsiöljy rainbow13g118kcal0g0g13.1g0g
Parsakaali brokkoli 263g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Porkkana 263g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Hillosipuli, Rainbow70g25kcal0.6g4.9g0g0g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.9g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%131g105kcal4.2g7.9g6.6g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g175g280kcal14g8.8g21g2.6g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g26g95kcal3.4g18.4g0.6g1g
Vesi, vesijohtovesi 1051g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6048g3780kcal374g155.2g174g47g
Valittu annoskoko3024g1890kcal187g77.6g87g23.5g
Annoskoko puolitettuna1512g945kcal93.5g38.8g43.5g11.8g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493