Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g845g1216kcal185.8g0g50.7g0g
Rypsiöljy rainbow17g152kcal0g0g16.9g0g
Parsakaali brokkoli 338g118kcal15.6g6.6g1g8.4g
Porkkana 338g110kcal2.1g18.8g0.7g8.6g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Hillosipuli, Rainbow90g32kcal0.8g6.3g0g0g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl23g56kcal2.7g0.3g5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%169g135kcal5.4g10.1g8.4g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g225g360kcal18g11.3g27g3.4g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g34g122kcal4.4g23.6g0.7g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 1351g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7776g4860kcal480.8g199.4g223.8g60.2g
Valittu annoskoko3888g2430kcal240.4g99.7g111.9g30.1g
Annoskoko puolitettuna1944g1215kcal120.2g49.9g56g15.1g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493