Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g94g135kcal20.6g0g5.6g0g
Rypsiöljy rainbow1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Hillosipuli, Rainbow10g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%19g15kcal0.6g1.1g0.9g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g25g40kcal2g1.3g3g0.4g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g3.8g14kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g540kcal53.2g22.2g25g6.6g
Valittu annoskoko432g270kcal26.6g11.1g12.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna216g135kcal13.3g5.6g6.3g1.7g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493