Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g938g1351kcal206.4g0g56.3g0g
Rypsiöljy rainbow19g169kcal0g0g18.8g0g
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Porkkana 375g123kcal2.3g20.9g0.8g9.6g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Hillosipuli, Rainbow100g35kcal0.9g7g0g0g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl25g63kcal3g0.4g5.5g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%188g150kcal6g11.3g9.4g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g250g400kcal20g12.5g30g3.8g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g38g135kcal4.9g26.3g0.8g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g5400kcal534.4g221.6g248.6g67.4g
Valittu annoskoko4320g2700kcal267.2g110.8g124.3g33.7g
Annoskoko puolitettuna2160g1350kcal133.6g55.4g62.2g16.9g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493