Akaan pata

Ruskista lihat tipassa öljyä valurautapadassa
- Lisää vesi ja suurusteeksi vehnäjauho ja lihaliemikuutiot.

- tuorejuusto ja creme fraiche
- pilkotut vihannekset
- mausteet makusi mukaan

Anna muhia uunissa n. 2h

Tosihyvää ja voi olla että tästä satsista tulee jopa 10 annosta, ei kyllä meillä :-)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 432 grammaa

Mielikki

Mielikki sanoi...

Ja aina voit jättää pois tuorejuuston, kevenee entisestään ja maku ei juurikaan huonone... tai vaihtaa naudanlihaan jos rahapussi kestää :-) t. Mielikki

keskiviikko 07.10.2009 klo 18:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha, filee (Kela 1989), annos 100g1500g2160kcal330g0g90g0g
Rypsiöljy rainbow30g270kcal0g0g30g0g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Hillosipuli, Rainbow160g56kcal1.4g11.2g0g0g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%300g240kcal9.6g18g15g0g
Tuorejuusto paprika - sipuli (Rainbow), annos 100g400g640kcal32g20g48g6g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g60g216kcal7.8g42g1.3g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13812g8632kcal854.2g354.2g397.2g107.2g
Valittu annoskoko6906g4316kcal427.1g177.1g198.6g53.6g
Annoskoko puolitettuna3453g2158kcal213.6g88.6g99.3g26.8g
Arvot/100g100g63kcal6.2g2.6g2.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143493